pondělí, 08 září 2014 16:41

Zásadní problém Prahy 5

Neustále přemýšlím o stěžejních problémech Prahy 5. Je jich vícero.....

Z pohledu občana naší městské části bude zcela jistě priorita jednotlivých témat a jejich řešení velmi rozlišná.  Z posledního volebního období nám ale vzešel jeden zásadní problém, který je společný pro všechny občany Prahy 5.

Pokud v následujícím čtyřletém období chceme něco řešit, zvelebovat nebo jednoduše pracovat, potřebujeme silné zastupitelstvo a Radu MČ Prahy 5. Tím je myšlen rozhodovací mandát, nutný k umožnění politického fungování. Není možné, aby se opakovala situace, kdy jednotliví zastupitelé za volební období třikrát změní svou politickou příslušnost i se svými postoji a názory. V současné době nemáme starostu, Rada funguje v provizorním seskupení osob a zastupitelstvo díky maximální rozštěpenosti není schopno přijmout jediné kloudné usnesení.

Sociální demokraté na Praze 5 se z této situace poučili a jejich kandidátka je sestavena tak, aby k podobným excesům v nadcházejících čtyřech letech nedocházelo. Jsme připraveni řešit nesnesitelnou situaci s parkováním na Praze 5, maximálně omezit developerské řádění v klidových zónách a zelených oázách (Dívčí Hrady, Vidoule a další) a naopak zkulturnit místa v centru – především ruiny Smíchovského nádraží. Nedokážeme nic bez vašeho souhlasu – mandátu. Chceme pracovat pro Vás, k tomu potřebujeme silný mandát a Vaši podporu, o kterou Vás tímto žádáme!

Číst 19799 krát
Více z této kategorie: « Slušnost v politice?